Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ Κ. ΛΟΥΡΑΝΤΟΥ: ''Το μυστικό του μέλλοντος είναι εδώ, στο παρόν''

31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014


"ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΤΟ 2015"


Αγαπητοί Συνάδελφοι και Φίλοι,


    Για μια ακόμη φορά, λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου, βρισκόμαστε προ σημαντικών εξελίξεων που θα κρίνουν το μέλλον της χώρας μας, αλλά και το δικό μας, προσωπικό και επαγγελματικό.


Βρισκόμαστε ήδη προ των πυλών της έκτης χρονιάς ύφεσης και ο...




... φαρμακευτικός κλάδος συνεχίζει να υφίσταται και αυτός τις επιπτώσεις μιας διαχρονικής πολιτικής άκριτων περικοπών και νομοθετημάτων ,σε βάρος των φαρμακείων.



Όμως θέλω να σας διαβεβαιώσω και με την ευκαιρία αυτή να στείλω μήνυμα προς όλα τα πολιτικά κόμματα, ότι οι Φαρμακοποιοί αποτελούν μια ισχυρή δύναμη και μπορούν να καθορίσουν σε σημαντικό βαθμό τις όποιες μελλοντικές εξελίξεις.

Ευελπιστούμε λοιπόν ότι όποια κυβέρνηση προκύψει θα στηρίξει το ελληνικό μικρομεσαίο φαρμακείο και θα εγκαινιάσει μια νέα πολιτική προς όφελος της φαρμακευτικής περίθαλψης και των ασφαλισμένων.

Κλείνοντας θέλω να δεχθείτε τις ειλικρινείς ευχές μου για Υγεία και Ευτυχία. Είμαι σίγουρος ότι το 2015 θα είναι μια χρονιά διαφορετική από τις άλλες και όλοι μαζί έχοντας κοινό όραμα την ανάκαμψη του φαρμακευτικού κλάδου, θα πετύχουμε πολλά .

Το 2015 να είναι καλοτάξιδο, γεμάτο θησαυρούς συναισθημάτων και ας να μην ξεχνάμε ότι το μυστικό του μέλλοντος είναι εδώ, στο παρόν.


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ