Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

K.ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ: "ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ... γιατί βρίσκουν και τα κάνουν!"


Σίγουρα αυτό που ζούμε δεν είναι φασισμός ... δεν είναι χούντα... Είναι κάτι χειρότερο ! Είναι κατοχή...


Αποφασίζουν και επιβάλουν τα πάντα, χωρίς να ρωτούν κανένα κλάδο, χωρίς καμία δικαιολογία πλην της γνωστής ... της εφαρμογής των υποσχέσεων που έχουν σχέση με τα μνημόνια και την ... αφαίμαξη κάθε κομποδέματος των Ελλήνων πολιτών!!! 



Πρόκειται για παράνοια που δεν έχει προηγούμενο... Για μια μεθόδευση που ξεκίνησε με στόχο την υποδούλωση όλων των κλάδων και την αλληλοεξόντωσή τους με τον γνωστό τρόπο του κανιβαλισμού. Ο μόνος ανέπαφος "κλάδος" είναι αυτός των πολιτικών που αποφασίζουν για τους υπόλοιπους με ισχνές μειοψηφίες, χειροκροτούμενοι από τους προστάτες τους και ... "φίλους" δανειστές!




Χαράτσια που μπαίνουν σε κάθε τι που κινείται ή είναι σταθερό.... Σε κάθε συναλλαγή που πραγματοποποιείται, σε κάθε τι που προσφέρεται για ... "οικονομικό άρμεγμα"... Και όλα αυτά τα ληξιπρόθεσμα χρέη που το κράτος-Κυβέρνηση οφείλει στους καταρρακωμένους και εξαθλιωμένους έλληνες (και εμείς σε αυτούς), μένουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας....αποτελώντας το περίφημο πλεόνασμα για το οποίο Κυβέρνηση το έχει αναγάγει σε ... σημαία επιτυχίας!

Αυξήσεις σε όσα επιβαρύνουν τους πολίτες και μειώσεις σε όλες τις υποχρεώσεις του κράτους. Αυξήσεις στις συμμετοχές τους στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη... μειώσεις στις παροχές της... Αυξήσεις στα χαράτσια για όποια περουσιακά στοιχεία έχουν αποκτήσει κατα την διάρκεια της ζωής τους ... μειώσεις στις αξίες των ίδιων των περιουσιακών στοιχείων... Αυξήσεις στις αλαζονικές συμπεριφορές τους .... μειώσεις στις προεκλογικές υποσχέσεις τους και στις ευαισθησίες που θα έπρεπε να έχουν απέναντι σε αυτούς που κοροϊδεύουν ασύστολα...

Από την άλλη όμως βρίσκουν και τα κάνουν....

Βρίσκουν αυτούς που επικροτούν (με την ψήφο τους) την αλαζονεία τους, δίνοντάς τους το δικαίωμα να συνεχίζουν το ... "θεάρεστο" έργο τους. Βρίσκουν αυτούς (τους συναδέλφους) που ξημεροβραδυάζονται στα υπουργεία παρακαλώντας να ορισθούν τα φαρμακεία μας ως ... εμπορικές επιχειρήσεις ώστε να ανοίγουν ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ!!! Βρίσκουν αυτούς που συνεργάζονται μαζί τους εν ονόματι δήθεν της ανάκαμψης της χώρας, ενώ στην πραγματικότητα προσδοκούν ίδια κομματικά ανταλλάγματα με τους ... προηγούμενους... Βρίσκουν αυτούς που δέχονται αδιαμαρτύρητα την καταστροφή του κλάδου τους ... γιατί πρέπει να μείνουν οι ... μισοί ... και τι να κάνουμε τώρα!!! Βρίσκουν αυτούς που στον κλάδο τους κάνουν τους ... αγωνιστές ενώ ταυτόχρονα δεν χάνουν ευκαιρία να συγχρωτίζονται και να φωτογραφίζονται με τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς της Κυβέρνησης σε κάθε πανηγυρική δημόσια εμφάνιση. Αλλά κυρίως βρίσκουν τα απίστευτα ΜΜΕ που με νύχια και με δόντια επικροτούν κάθε απόφαση της Κυβέρνησης και την πλασσάρουν ως εθνοσωτήρια πράξη, αντιπαραθέτοντας ως ... κακούς συνδικαλιστές όσους εξ αυτών αντιδρούν!

Υπάρχει φως στο τούνελ;

Με αυτά τα μυαλά ΟΧΙ!!! Εδώ φθάσαμε στο σημείο να έχει ξεπεράσει τις 45 ημέρες το χρονικό διάστημα από την ημέρα που έγιναν οι εκλογές στον ΠΦΣ και ακόμα να αγνοείται αν και πότε θα επικυρωθούν τα αποτελέσματα ... Φυσικά αν τα αποτελέσματα ήταν διαφορετικά θα είχαν ήδη επικυρωθεί.... Και εν τω μεταξύ "περνάνε" τα πάντα... Από υπουργικές αποφάσεις έως νόμους, κάθε άλλο παρά ευνοϊκούς για τον κλάδο... Έναν κλάδο που καθημερινά απαξιώνεται και βυθίζεται στην καλοκαιρινή και όχι μόνο ραστώνη...

Έναν κλάδο που αποτέλεσε και συνεχίζει να αποτελεί τον οικονομικό αιμοδότη της κοινωνίας και να λοιδορείται ασυστόλως από κάθε ... ευεργετούμενο και αχάριστο κομμάτι της...

ΣΗΜ (σ.σ. για τους φίλους του facebook): Παρακαλώ όπως για ευνοήτους λόγους μην κάνετε κανένα like. Καταλαβαινόμαστε πια ... τόσα χρόνια γνωριζόμαστε ... δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. 

Κ.ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ