Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Κ.ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ: ''Σίγουρα μας δουλεύουν !!!''

H γραμματεία του ΦΣΑ μίλησε με τον εκτελεστικό γραμματέα της Περιφέρειας Αττικής σχετικά με την καθυστέρηση στην έκδοση της επικύρωσης των αποτελεσμάτων των εκλογών του ΠΦΣ.
Το ενδιαφέρον προκύπτει, όπως του εξήγησε η υπάλληλος του ΦΣΑ , όχι μόνο από το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΦΣΑ συμμετέχει στο νέο Δ.Σ. αλλά διότι ο κύριος Βορίδης έχει επιδοθεί σε ένα άνευ προηγουμένου αγώνα έκδοσης αποφάσεων και νόμων που πλήττουν τον κλάδο!



Ο ίδιος απάντησε ότι .... ψάχνει ακόμα το θέμα για να διαπιστώσει ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ του η έκδοση της επικύρωσης! Διότι όπως είπε η επικύρωση γίνεται μόνο για τοπικές εκλογές συλλόγων και εν προκειμένω στην περιφέρειά του για εκλογές της ... Αττικής. Τώρα όμως πρόκειται για .... πανελλαδικές και δεν ξέρει τι να κάνει !!!!! Δεν έχει είπε σημασία αν ο ΠΦΣ έχει έδρα στον Ταύρο, αλλά το ότι οι φαρμακοποιοί είναι από ... όλη την Ελλάδα!!!!
Έτσι εξηγείται και η έγγραφη απίστευτη απάντησή του σε έντονη διαμαρτυρία του προέδρου της Ημαθείας κυρίου Κίμωνα Παράσχου περί .... αναρμοδιότητάς του διότι δεν πρόκειται για τοπικές εκλογές της Αττικής !!!
Απίστευτο θα πείτε !!!! Κι όμως αληθινό....
Αλήθεια .... τις προηγούμενες φορές ποιός υπέγραφε τις επικυρώσεις; Ο Φούφουτος; Και έπειτα τώρα ξύπνησαν και ψάχνουν την .. αρμοδιότητα ; Ένα μήνα και παραπάνω μετά τις εκλογές; Τόσο καιρό τι έκαναν;

Κ. ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ