Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΦΣΑ ΣΕ ΑΕΣΠ-ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ


ΑΘΗΝΑ, 6-6-2014

Κύριε πρόεδρε του Π.Φ.Σ., 
  όπως γνωρίζετε σε επίσημα έγγραφα πρωτοβάθμιων φαρμακευτικών συλλόγων, οφείλετε να απαντάτε με επίσημα έγγραφα του δευτεροβαθμίου οργάνου και όχι μέσω της παράταξής σας.


Αντιλαμβανόμαστε ότι με την κίνησή σας αυτή προσπαθείτε να συμβάλλετε στην τορπίληση του προεκλογικού κλίματος, αλλά δεν επιθυμούμε να συμμετέχουμε στην έντασή του και στις παραπλανητικές κινήσεις που έχουν ως σκοπό τον αποπροσανατολισμό του κλάδου από τα προβλήματά του.

Η προσωπική επίθεση εναντίον του προέδρου Φ.Σ.Α. ως απάντηση σε έγγραφο που σας απέστειλε ο σύλλογος υπογεγραμμένο και από τον Γραμματέα του και με την σύμφωνη γνώμη όλου του Δ.Σ. στο προχθεσινό συμβούλιο, αποδεικνύει πέρα από κάθε αμφιβολία, το μεγάλο άγχος που σας διακατέχει στη σκέψη και μόνο της απώλειας της θέσης σας στο δευτεροβάθμιο όργανο.

Σε κάθε περίπτωση σεβόμενοι την θέση του Προέδρου του Π.Φ.Σ. ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ προς αυτή την κατεύθυνση που προσπαθείτε να μας σύρετε και ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ απάντηση σε ΟΛΑ τα ερωτήματα που έχουν τεθεί και όχι αοριστολογίες.


Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΟΥ ΦΣΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ