Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

ΟΜΙΛΙΑ Κ. ΛΟΥΡΑΝΤΟΥ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ (video)

Θερμής υποδοχής έτυχε ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής Κωνσταντίνος Λουράντος στην εκδήλωση που οργάνωσε ο Φ.Σ. Ιωαννίνων το Σάββατο 18/5/2014 με θέμα "Νεότερες εξελίξεις και δεδομένα που αφορούν τον κλάδο μας". 

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ιωαννίνων στην προχθεσινή εκδήλωση, τόνισε την εγκατάλειψη και την απομόνωση της Ηπείρου από τα κέντρα αποφάσεων ενώ απευθυνόμενος στον επίσημο καλεσμένο της εκδήλωσης και πρόεδρο του Φ.Σ. Αττικής Κων/νο Λουράντο δήλωσε πως αποτελεί πρότυπο όχι μόνο συνδικαλιστή αλλά και ανθρώπου πάνω από όλα. Ο κ. Ντούσκας αφού ευχαρίστησε τον κ. Λουράντο για την παρουσία του στην εκδήλωση, στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιό του, ενώ δεν αρνήθηκε να πάρει ανοιχτά θέση υπέρ του στην διεκδίκηση της ηγεσίας του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου στις επικείμενες εκλογές. «Ο Πανελλήνιος με τη σημερινή του μορφή απογοητεύει, θέλουμε την αλλαγή, θέλουμε την ελπίδα και θεωρούμε πως είστε το ιδανικό πρόσωπο για να μας εκπροσωπείτε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ντούσκας.



Ο κ. Λουράντος μιλώντας στους φαρμακοποιούς του νομού Ιωαννίνων αλλά και όμορων νομών (Κοζάνη, Ηγουμενίτσα, Πρέβεζα κλπ) μίλησε για το σήμερα και το αύριο του Ελληνικού φαρμακείου, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σήμερα οι φαρμακοποιοί και για την ανάγκη αλλαγής πολιτικής στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο.

«Η πολιτική δε με εκφράζει, έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με τον συνδικαλισμό. Ο συνδικαλιστής που ακολουθεί αργότερα την πολιτική, αυτοαναιρείται, καταστρέφεται», δήλωσε ο κ. Λουράντος αναφερόμενος σε φαρμακοποιούς που κατεβαίνουν υποψήφιοι στην κεντρική πολιτική σκηνή.

«Δεν είναι κακό κάποιος από εμάς να πηγαίνει για ευρωβουλευτής, αλλά το να λέει ότι το κάνει για να βοηθήσει τον κλάδο είναι ψέμα, το λέω και για μένα και για όλους αυτό.»

Δείτε τα βίντεο με το χαιρετισμό του προέδρου του Φ.Σ. Ιωαννίνων και με την ομιλία του Κ. Λουράντου: