Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Κ. ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ: «Κρείττον το σιγάν κύριε Υπουργέ»!


Ο λαλίστατος και επί παντός επιστητού Υπουργός Υγείας κος Άδωνις Σπυρίδων Γεωργιάδης, ενασχολούμενος προσφάτως και με τα εσωτερικά των κλάδων και κυρίως του κλάδου των φαρμακοποιών, απευθυνόμενος στον ... άλαλο πρόεδρο του ΠΦΣ, εξέφρασε την άποψη ότι ... «δεν πρέπει να επιλέγετε εκπροσώπους σαν τον πρόεδρο του ΦΣΑ στον κλάδο σας»!

Σεβαστή και απολύτως κατανοητή η επιθυμία του κυρίου Γεωργιάδη, όμως θα έπρεπε να γνώριζε ότι αυτό τουλάχιστον δεν είναι στο χέρι του...

Ο Πρόεδρος του Φ.Σ.Α εκλέγεται από την βάση του κλάδου και δεν διορίζεται όπως γίνεται με υπουργούς και άλλους αξιωματούχους της Κυβέρνησης. 



Ο σόουμαν της Κυβέρνησης και έχων άποψη για κάθε τι της επικαιρότητας, ας περιοριστεί στα καθήκοντά του για τα οποία έχει οριστεί από την προσφιλή του τρόικα, μέσω της Κυβέρνησης και ας περιορίσει τις τηλεοπτικές του και άλλες εμφανίσεις ώστε να μην βλαφθεί ανεπανόρθωτα ότι έχει απομείνει από το υπό κατάρρευση νευρικό σύστημα των Ελλήνων πολιτών.

Τέλος ανταποκρινόμενος στην επιθυμία του, του αποστέλλω μία αφίσα για να την κρεμάσει, όπως αναφέρει, στη συλλογή με τα εναντίον του δημοσιεύματα που έχει κορνιζάρει στο γραφείο του … αν του έχει περισσέψει χώρος!

Κ. ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ