Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Κ.ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ: «Μεθοδεύσεις ... αντί για λύσεις!»

Η αγανάκτηση και ο θυμός δεν καταστέλλεται με την τρομοκρατία. Η «δύναμη» πάνω στην οποία στηρίζεται η όλη καταστροφική πολιτική της Κυβέρνησης, δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το αίσθημα της αδικίας και της οργής που πηγάζει από τέτοιου είδους ενέργειες.... Οι ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ δεν πτοούν κανέναν , αλλά γεμίζουν με πείσμα και αγωνιστικότητα που προέρχεται από αυτό καθ’ εαυτό το γεγονός ... μιας ΑΔΙΚΗΣ εκτός κάθε λογικής καταδίκης , αποκλειστικά σε αυτόν που ενοχλεί... ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ!!!


Τα δημοκρατικά αντανακλαστικά και το πολιτικό αισθητήριο δεν μπορούν να αδρανοποιηθούν, όσο και αν έχουν φροντίσει γι’αυτό οι μέντορες του απολιτικού, οι βιρτουόζοι της δημόσιας ενημέρωσης και οι κάθε λογής «διαμορφωτές» της κοινής γνώμης.
Δυνατός δεν είναι αυτός που επιβάλλει την θέλησή του με την δύναμη που απορρέει από την εξουσία που ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ διαθέτει, ούτε αυτός που ασκεί την εξουσία επιβάλλοντας την τρομοκρατία.
Δυνατός είναι αυτός που έχει την εκτίμηση και την αγάπη των συναδέλφων του, την αναγνώριση της κοινωνίας και τον σεβασμό των αντιπάλων... Είναι αυτός που έχει δίπλα του εκατοντάδες ανθρώπους έτοιμους να συνεχίσουν .... αν κάτι του συμβεί..

Κ.ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ