Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Κ. ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ : ''ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ...ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙΣ!''


" Το μεγαλύτερο επίτευγμα δεν είναι να μην πέφτεις ποτέ, αλλά να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις"... VINCE LOMBARDI (1913-1970).

Αυτό σκέφτομαι βλέποντας τους τρομοκρατημένους και όχι μόνο συναδέλφους να τρέχουν σε δικηγόρους για να ερμηνεύσουν το νόμο-έκτρωμα που ψηφίστηκε στην Βουλή ΧΩΡΙΣ καν να διαβαστεί από τους βουλευτές του ... συστεγασμένου κόμματος και να προβαίνουν σε ενέργειες που μπορεί να αποβούν εις βάρος τους!

Χρειάζεται ψυχραιμία και κυρίως να μην δημιουργούμε ΕΜΕΙΣ τις προϋποθέσεις για την θηλιά που θέλουν να μας περάσουν...


Πιστεύω ότι μέχρι το βράδυ θα είμαστε σε θέση να να σας παρουσιάσουμε όλο αυτό το "κατασκεύασμα" όσο πιο απλά μπορούμε ώστε να διαπιστώσετε αυτά που χθες σας έγραψα...
Όσον αφορά για τους συμβούλους του Υπουργού Υγείας που ... τυγχάνει να είναι "συνάδελφοι" ... Οι σύμβουλοι του Υπουργού είναι αυτό που αναφέρει και ο τίτλος τους: ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ και όχι υποστηρικτές των συμφερόντων του κλάδου... Και γι' αυτό ουδείς μπορεί να τους μεμφθεί...
Αν πράγματι όμως διαφωνούν με τα μέτρα που παίρνονται από τον Υπουργό και θεωρούν ότι η θέση τους είναι πιο κοντά στους συναδέλφους ... απλά διαχωρίζουν την θέση τους και παραιτούνται .... Δεν παραμένουν εκεί εκφράζοντας απλά την ... συμπάθειά τους , σηκώνοντας αμήχανα τους ώμους τους... Γιατί επιμένω: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ όλο αυτό τον καιρό που ο κλάδος καθησυχάζετο από τους γνωστούς συνομιλητές τους, ούτε πιστεύω σε ... στιγμιαίες αδυναμίες και συμπτώσεις!!!
Γιατί όπως γνωρίζετε σύμπτωση επαναλαμβανόμενη ... παύει να είναι σύμπτωση! Το ίδιο ισχύει και για τις ... "αδυναμίες"!

Κ. ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ