Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Κ. Λουράντος προς ΕΟΠΥΥ: «Η απόφασή σας να επιστρέψετε το σύνολο των τιμολογίων προς τα φαρμακεία αποτελεί την σταγόνα στο ποτήρι που ξεχειλίζει!»

Ο ΕΟΠΥΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ... ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ "ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ" ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ....



                           ΠΡΟΣ 
                    - ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΟΠΥΥ 

                 - ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ   ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (Δ/ΝΣΗ ΦΑΡΜΑΚΟΥ) 


ΘΕΜΑ : ΤΟ ΥΠ.ΑΡΙΘ. Π60/11/24-3-2014 ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΟΠΥΥ 





Σε απάντηση του υπ.αριθ. Π60/11/24-3-2014 εγγράφου σας, με θέμα : «σχετικά με διόρθωση τιμολογίων φαρμακείων Ιανουαρίου 2014 και την...


... συμπλήρωση συγκεντρωτικής κατάστασης» έχουμε να σας απαντήσουμε ότι είναι τουλάχιστον εξωπραγματικό να ζητάτε αναδρομικά για τα τιμολόγια του μηνός Ιανουαρίου, εφαρμογή δεδομένων που προβλέφθηκαν τον Φεβρουάριο. 

Η απόφασή σας να επιστρέψετε το σύνολο των τιμολογίων προς τα φαρμακεία αποτελεί την σταγόνα στο ποτήρι που ξεχειλίζει. Είναι προφανές ότι ψάχνετε προφάσεις και φθηνές δικαιολογίες για να εξακολουθείτε την ίδια τακτική με τα ληξιπρόθεσμα χρέη. 

Υπάρχουν μεν, αλλά αγνοούνται. Είναι πασιφανές επίσης, το πώς δημιουργήθηκε το λεγόμενο πλεόνασμα και ποιοι το οικοδόμησαν μην πληρώνοντας τις υποχρεώσεις τους. 

Το να μεταθέτετε την πιθανότατη εξόφληση του μηνός Ιανουαρίου στην καθυστέρηση που θα προκύψει από την διαδικασία που εφηύρατε , είναι ανήθικο και δεν προβλέπεται από καμία σύμβαση. 

Ως εκ τούτου, σας καλούμε όχι μόνο να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις που αφορούν τα ληξιπρόθεσμα χρέη σας αλλά και να μην τα πολλαπλασιάσετε. 

ΓΙΑ ΤΟΝ Φ.Σ.Α.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ