Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΙ ΣΕ ΚΡΙΣΗ

«Πριν είναι αργά για όλους μας...»

Μετά την έκδοση του ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ του Π.Φ.Σ. στο οποίο όχι μόνο δεν περιλαμβάνονται οι αποφάσεις που πάρθηκαν κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, αλλά όπως φαίνεται καταβάλλεται προσπάθεια επιβολής άλλων αποφάσεων που θα παρθούν σε μελλοντικό Δ.Σ. παρακάμπτοντας και διαστρεβλώνοντας τη βούληση της Γενικής συνέλευσης, καλούμε τον Γενικό Γραμματέα του Π.Φ.Σ. κον Δ. Καραγεωργίου και τον Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης κον Ι. Γκορτσίλα, να πάρουν σαφή θέση και να ανακοινώσουν ΣΗΜΕΡΑ κιόλας τις αποφάσεις που με συντριπτική πλειοψηφία πήραμε και που οφείλουμε να υλοποιήσουμε.




Η οποιαδήποτε προσπάθεια αλλαγής των αποφάσεων αυτών ή η απαξίωσή τους, δεν μας βρίσκει μόνο αντίθετους, αλλά μας υποχρεώνει να αναλάβουμε μόνοι μας, μαζί με όλες τις παρατάξεις που σέβονται τις δημοκρατικές διαδικασίες και τους θεσμούς, την ευθύνη για την τελευταία μάχη που οφείλουμε να δώσουμε για την σωτηρία του κλάδου.


ΝΑΙ στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση κατά την ημέρα της ψήφισης του νομοσχεδίου...
• ΝΑΙ στην παρακολούθηση εντός της Βουλής της όλης διαδικασίας...
• ΝΑΙ στην συγκέντρωση ΟΛΩΝ των Ελλήνων φαρμακοποιών έξω από την Βουλή...
• ΝΑΙ στην σταθερή διατιμημένη από το κράτος λιανική τιμή των Μ.Υ.ΣΥ. ΦΑ...
• ΟΧΙ στην παραχώρηση των Μ.Υ.ΣΥ.ΦΑ σε κανάλια εκτός φαρμακείου ...

• ΟΧΙ στην αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του φαρμακείου και της μετατροπής του από επιστημονικό σε καταναλωτικό χώρο...
• ΟΧΙ στην απαξίωση του Έλληνα φαρμακοποιού...
• ΝΑΙ στην μετατροπή των 11.000 ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ σε ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ εναντίον όσων ψηφίσουν το νομοσχέδιο που εφαρμόζει την «εκθεση» του ΟΟΣΑ.


                                         ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ   ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ   ΣΥΜΜΑΧΙΑ