Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Ο πρόεδρος του ΠΦΣ αλλοιώνει τις φράσεις που συμφωνήθηκαν στη ΓΣ για προστασία της κυβέρνησης!


                                                                                                               
                                                                                    Αθήνα 24-3-2014

Στην προχθεσινή γενική συνέλευση του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, με ομόφωνη απόφασή της, ψηφίστηκε ψήφισμα που στο σημείο 4 ανέφερε αυτολεξεί :
«Η Γ.Σ. του Π.Φ.Σ. καλεί τα φαρμακεία της χώρας, σαν σημεία πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, με οργανωτική ευθύνη των τοπικών Φ.Σ. να μετατραπούν σε μορφή εκλογικών κέντρων εναντίον όλων όσων με την ψήφο τους, στο επερχόμενο Σ/Ν καταστρέψουν μαζί με τα φαρμακεία και την φαρμακευτική περίθαλψη του λαού μας.»
Ο Πρόεδρος του Π.Φ.Σ. κ.Θεοδοσιάδης πραξικοπηματικά , αντί της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης η οποία εκτός των άλλων κήρυξε και 24ωρη απεργία την ημέρα ψήφισης του Νομοσχεδίου, εξέδωσε Δελτίο τύπου στο οποίο παραποιούσε παντελώς το νόημα της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης.
Σήμερα, μετά την επίσημη διάψευσή του από τον Γενικό Γραμματέα του ΠΦΣ κ.Καραγεωργίου, αναγκάστηκε να εκδώσει το ψήφισμα τροποποιώντας το συγκεκριμένο σημείο και μετατρέποντας το ως εξής :
«Η Γ.Σ. του ΠΦΣ καλεί τα φαρμακεία της χώρας να αναλάβουν την ενημέρωση της Κοινωνίας, για τις επιπτώσεις στη Δημόσια Υγεία από τα μέτρα αυτά και να ενημερώσουν τους τοπικούς βουλευτές για τις συνέπειες από ενδεχόμενη υπερψήφιση των μέτρων αυτών.»
Ο κ.Πρόεδρος του Π.Φ.Σ. κ.Θεοδοσιάδης, αλλοίωσε την απόφαση για να προστατεύσει την Κυβέρνηση.
Είναι προφανές ότι λειτουργεί ως κυβερνητικός εντολοδόχος εντός του κλάδου.
Φέρει ακέραια την ευθύνη για τις συνέπειες των όσων έχουν διαπραχθεί έως τώρα εις βάρος του κλάδου.
                                                                         
                                    ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ